Овен месечен хороскоп

ОВЕН

Неочаквано в твоя живот ще се случи възможност да направиш коренна промяна – било в работата или в личния живот. Ще получиш или спечелиш пари. Не предприемай обаче необмислени действия, които могат да засегнат твоите интереси. Не се доверявай на това, което непрекъснато ти говорят или обещават.

Щастлив ден: понеделник        

Пази се от: Близнаци и Везни          

Най-важното за периода: обмисли добре дадено предложение

Лъв месечен хороскоп

Сега можеш да се възползваш от умението да привличаш мъжките сърца и да успееш да постигнеш напредък в реализирането на плановете си. Ще имаш спречкване с родителите, но те трябва най-после да разберат, че ти порасна и вече нещата не са както в миналото. Това обаче не означава да се прибираш в малките часове на нощта.

Щастлив ден: петък        

Пази се от: Дева и Овен          

Най-важното за периода: пази се от кражби и нападения          

Стрелец месечен хороскоп

СТРЕЛЕЦ

Очаквай да получиш много хубав подарък или известие за нещо, което отдавна е в твоето съзнание и мислиш постоянно за него. Това може да е в областта на учението или работата ти, но също така може и да се отнася до личните ти чувства и емоции. Ако си вкъщи през периода, ще ти бъде много трудно да се захванеш с рутинните дела.

Щастлив ден: петък        

Пази се от: Телец и Дева          

Най-важното за периода: очаквай приятни изненади          

Телец месечен хороскоп

ТЕЛЕЦ

Няма да ти е лесно, но се налага да се извиниш на някого. Внимавай при ходенето пеш, може да те оберат или наранят. Ще се подразниш, че личните ти връзки и отношения ще станат обект на публично обсъждане и злонамерени коментари. Въпреки това ще даваш много повече нежност и искрена любов, отколкото ще получиш.

Щастлив ден: неделя        

Пази се от: Овен и Скорпион          

Най-важното за периода: преди да кажеш нещо – премисли добре

Дева месечен хороскоп

ДЕВА

Бъди внимателна в работата и бизнеса си, за да няма изненади. Ако си сред тези, които имат стабилна връзка и добър секс партньор, те съветвам да не прибързваш в някои заключения, да дадеш възможност за обяснения на човека до теб, защото привидното не е това, което си мислиш. Не прибързвай в дадени заключения – горчиво ще съжаляваш.

Щастлив ден: четвъртък        

Пази се от: Рак и Лъв          

Най-важното за периода: не се предоверявай на околните          

Козирог месечен хороскоп

КОЗИРОГ

Събирай си багажа и тръгвай нанякъде. Ако не е възможно през всичките дни, то поне го направи за два-три дни. Отдай се на поривите на любовта, покажи чувствата и обичта си. Не се стреми да бъдеш сама, а поискай да се запознаеш или срещнеш с приятелите и близките си – има какво да научиш от тях. Не оставай вкъщи.

Щастлив ден: неделя        

Пази се от: Рак и Везни          

Най-важното за периода: замини някъде          

Близнаци месечен хороскоп

БЛИЗНАЦИ

През периода ще изпиташ доста притеснения и разочарования. Ще изпаднеш в сложни ситуации, обстоятелствата ще те притискат, грешките ще бъдат повече, ще допуснеш определени пропуски, закъснения, ще личи, че ти липсват правилните подходи и добрата организация за справяне с належащите задачи.

Щастлив ден: вторник        

Пази се от: Водолей и Телец          

Най-важното за периода: спазвай поети ангажименти

Везни месечен хороскоп

ВЕЗНИ

Предоставят ти се много приятни мигове и добри шансове за сполука през тези дни. Здравият разум и премерените действия ще те пазят от грешки. Дните след петък обаче са изпълнени с напрежение. Ако си без сериозна връзка, непременно се отдай на весели преживявания и купони с приятели. Пази здравето си, вероятна е простуда.

Щастлив ден: събота        

Пази се от: Близнаци и Скорпион          

Най-важното за периода: в никакъв случай не почвай диета          

Водолей месечен хороскоп

ВОДОЛЕЙ

Ще бъде най-приятното време от дълъг период насам. Ще можеш да се разтовариш от напрежението, да поспиш до късно, да бъдеш поглезена от любимите ти хора. Ще успееш да почетеш, да се разходиш, да се пошляеш. Среща с приятелки ще те върне в миналото. Ще получиш учудващо приятни подаръци.

Щастлив ден: събота        

Пази се от: Скорпион и Риби          

Най-важното за периода: супер време за почивка          

Рак месечен хороскоп

РАК

През седмицата ще си горда, страстна и смела спрямо любовните и сексуалните си потребности. Много добре знаеш какво искаш да имаш и да постигнеш, за да поддържаш блестящият си живот. Ще ти липсва скромността, ще излъчваш неустоим сексапил и чар. Проблеми с пътуване, ще възникне конфликтна ситуация.

Щастлив ден: сряда        

Пази се от: Телец и Близнаци          

Най-важното за периода: вземи прошка от приятелите си          

ghsdagshgdahsdgahgdah 

Скорпион месечен хороскоп

СКОРПИОН

Очаквай множество положителни промени. Те могат да са свързани с различни страни от твоя живот. Седмицата ще ти докаже, че си страхотна домакиня и можеш да се справяш умело с финанси и оскъдни средства на семейния бюджет. Ще се чувстваш обичана и желана и това ще те окриля да покажеш и твоите истински чувства.

Щастлив ден: понеделник        

Пази се от: Дева и Везни            

Най-важното за периода: много ангажименти и срещи          

Риби месечен хороскоп

РИБИ

Ще ти се иска да починеш максимално, да се отпуснеш, да не мислиш за нищо важно. Но действителността ще бъде друга. Все ще има на пръв поглед дребни неща, които да трябва да свършиш, но които ще ти попречат да се чувстваш напълно спокойна и щастлива. Все пак ще имаш помощ от близки и приятели. Не предприемай пътуване.

Щастлив ден: сряда        

Пази се от: Телец и Лъв          

Най-важното за периода: ще се справиш с всичко