10 клас

ПОДГОТОВКА ЗА МАТУРАТА ПО

МАТЕМАТИКА

В ДЕСЕТИ КЛАС ПО НОВАТА СИСТЕМА

100% УСПЕХ

 

ДА БЪДЕШ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕШ?

Този въпрос си задава почти всеки след Хамлет.

За учениците от Габрово и региона „ДА БЪДЕШ” е единствения верен отговор.

Да бъдеш курсист в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАМЕН РУМПАЛОВ” е чест и привилегия.

Да бъдеш отличник по математика и всички други предмети е само една от многото възможности.

При нас можеш да опиташ от всички интересни хапки на  познанието, за да узнаеш къде талантът ще те посочи като най-добрият!

Тук без притеснения правим опити и експерименти и винаги анализираме точно резултатите.

В учебния център обсъждаме всички основни и важни въпроси и винаги стигаме до решение.

Тук без притеснение спорим, защото търсим истината. И никога не се отказваме!

Защо да предпочетете обучение при ПЛАМЕН РУМПАЛОВ?

  • Доказана резултатност – всички наши курсисти и ученици успяват на 100%.
  • Доказан професионализъм – обучението е лично от Пламен Румпалов.
  • Гарантиран оригинален индивидуален подход към всеки един курсист.
  • Най-изгодните цени в целия регион. Възможност за разсрочено плащане.
  • Големи отстъпки и различни подаръци. Прекрасна атмосфера и комфорт.
  • Тук са разработени и успешно прилагани уникални техники за поддържане на устойчиво внимание по време на час. Занятията протичат като „мозъчна атака”.
  • Учи се много. Тук всъщност ще ви научим как да учите.
  • Пламен Румпалов е най-добрия тренажор за формиране на умения за преборване на трудностите и каляване волята за победа.
  • Тук ще помогнем на всеки да преодолее характерната за възрастта разконцентрираност, мързел, неспособност да се поддържа устойчиво внимание и ще научим желаещите как да мислят логично, бързо и хитро.

 

 

МАТЕМАТИКА

Преподавател: Пламен Румпалов

Ето и нашите конкретни предложения:

ПЪРВИ ВИД – ГРУПОВА РАБОТА С ДО 10 УЧЕНИКА.

Цена и начини на плащане: по 6 лева/час, заплащани след всяко занятие.

С преминаването от прогимназиалния етап на обучение в по-високата степен, отговорностите и предизвикателствата към всеки ученик се увеличават. Освен срещата с нови преподаватели и техните изисквания, се променя качеството, сериозността, обема и съдържанието на всяка една изучавана дисциплина. Освен това повечето от учениците вече имат нагласата с какво искат да се занимават по-задълбочено, започват да обмислят начините за кандидатстване в различни университети, желаят да надградят подготовката си по даден предмет. Други ученици, които по някаква причина имат проблеми с усвояването на даден предмет, желаят да получат допълнителна подготовка с цел получаване на по-добри оценки на балообразуващите предмети. В нашия център се предлагат различни по форма и съдържание подготвителни курсове и индивидуални частни уроци по всички предмети.

В курса по математика ще се направи основен преговор на знанията, придобити до съответния клас. А след това ще се започне изграждането на новите умения и познания, съобразно изискванията на учебната програма. Ще се работи по утвърдената методическата програма на Пламен Румпалов. Ще се решават много тестове, логически и практически задачи, ще се включат различни математически игри за лесно запомняне и разбиране на материала. Без стрес и напълно неусетно учениците ще могат да разберат и запомнят всички нужни формули и правила, които ще се налага да знаят до 12 клас. Работи се интензивно преди всички контролни и класни работи с цел максимално добро представяне в учебния процес.

По новата учебна програма в 10 клас предстои национално външно оценяване по математика. Целта на този курс е правилната подготовка, систематизиране на наученото, преговор и решаване на много тестове според правилата на матурата. Всеки ще може да се справи с материала и да добие самочувствие за изпита. Ще се сложи и категорична основа за евентуално бъдещо кандидатстване в университет.

ЗАНЯТИЯТА ЩЕ БЪДАТ ЕДИН ПЪТ СЕДМИЧНО ПО 3 УЧЕБНИ ЧАСА през месец октомври, а от ноември до май - през седмица, отново по 3 учебни часа. Денят за провеждане допълнително ще се уточни, предварителното предложение е за ПЕТЪК, ОТ 17:30 ЧАСА

ВТОРИ ВИД – ИНДИВИДУАЛНА РАБОТА.

Индивидуални частни уроци по математика за всички класове –

30 лева за 60 минути.